joi, 18 iunie 2015

la ce as folosi o tableta?

                                                       LA CE AS FOLOSI O TABLETA                                                                                                                  Samsung Galaxy Tab4

 
Poate că e prea mare pentru a lua locul unui telefon și în același timp nu e la fel de performantă precum un laptop, dar în unele situații, o tabletă imi va fi cu siguranță mai folositoare! De la preț până la portabilitate, tableta Samsung Galaxy Tab4 prezintă foarte multe avantaje care nu trebuie ignorate. VA PUTETI ACHIZITIONA O SUPER TABLETA DE PE LINK-UL URMATOR-http://www.samsung.com/ro/consumer/mobile-devices/tablets/others/SM-T230NYKAROM
Generațiile recente de tablete depășesc majoritatea laptorilor mai vechi atunci când vine vorba de performață și sunt cu siguranță mai confortabile atât pentru utilizare dar și când vine vorba de transport.
Astfel, unul din cele mai importante avantaje este acela că pot dispune de informațiile de care am nevoie oricând și oriunde, într-un mod compact și rapid. Tabletele dispun de conexiune prin Wi-Fi si 3G, ceea ce le face dispozitive grozave atât pentru uzul zilnic dar mai ales pentru călătorii. Fiind dotate cu spații de stocare generoase și ecrane mari, tabletele pot fi folosite cu ușurinta pentru a vizuliza hărti, dicționare și de ce nu, chiar pentru a citi cărti electronice.
Dacă prețul e ceea ce te îngrijorează, trebuie să știi că achiziționarea unei tablete este mult mai confortabilă decât cea a unui laptop. Poți economisi o groază de bani și totuși să te bucuri de o tabletă performantă.
Eu as folosi o tableta Samsung Galaxy tab4 pentru întâlniri de afaceri, o tabletă este dispozitivul perfect cu ajutorul căruia a-si putea sa iau notițe, să planuiesc activități sau să comunic cu prietenii mei, fără să îmi faci griji că bateria se va descărca , sau o pot folosi pentru a ma tine activ mereu pe blog si retelele sociale. Atunci când vreau să iau o pauză, m-as putea relaxa cu ușurintă vizionând un film sau jucându-ma un joc.
Tabletele pot fi de asemenea personalizate cu ajutorul unei game largi de accesorii, ceea ce îți permite să îți construiești dispozitivul care te reprezintă cel mai bine.
Multumesc pentru atentie ,sper ca va placut parerea mea despre tableta Samsung Galaxy tab4