vineri, 12 iunie 2015

bike2work

                                                             BIKE2WORKBuna ziua in acest articol va voi povesti cum am petrecu ultimele 7 zile de munca pedaland.
In prima zi am fost cu bicicleta lau un prieten blogger de-al meu pe care l-am invitat sa pedaleze cu mine 5 zile in drum spre locul de munca si el la randul lui a mai chemat un coleg de la serviciu sa se alature si ne-am dus impreuna la serviciu.
A doua zi le-am spus sa isi ia aplicatia i`velo  ca apoi sa marcam locurile noastre favorite la inceput nu prea ne-am descurcat dar incet incet am ajuns sa putem sa folosim aplicatia.
In cea de-a doua si a treia zi am mers linistiti la lucri si la intorcere faceam glume radeam ne-am oprit sa bem ceva la un magazin, ceea ce este cel mai frumos este ca am decis sa mai facem saptamani la fel ca acestea ca sunt distractive decat sa mergem mereu cu masina.
In a patra zi, in drum spre serviciu trecand pe langa niste masini oprite am vazut un accident de automobil cu un conducator de scuter, am avut timp sa intervenim si sa sunam la salvare dupa venirea salvari ne-m dus la lucru cu gandul la conducatoul de scuter.
In ultima zi pe care trebuia sa o pedalam spre lucru a fost o zi foarte frumoasa, insorita cu chef de glume si pedalat cu aplicatia ivelo nea fost foarte usor si distractiv sa pedalam in cele 5 zile de lucru
SPER SA VA PLACA EXPERIENTA MEA , SI NU UITATI SA PEDALATI SI VOI SI IN TIMPUL PEDALARI SA FOLOSITI APLICATIA I`VELO SI MAI MULTE DETALI DESPRE BIKE2WORK GASITI AICI SAU PE LINK-UL URMATOR http://www.bike2work.ro

Avon