joi, 11 iunie 2015

Samsung Galaxy S6

                                                   Samsung Galaxy S6SM-G920F Faţă NegruSalut azi o sa va recmand un telefon Samsung Galaxy S6 pentru ca este cea mai avansata tehnologie Samsung.  Se diferențiază foarte bine prin performanță, design, o cameră foto excelentă și o baterie care se încarcă extrem de rapid și care are în plus și încărcare wireless.
Puteti achizitiona telefonul Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge cu un clic rapid AICI sau pe link-ul urmator:
http://www.samsung.com/ro/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/SM-G920FZKAROM
Pe langa memoria foarte mare de care dispune de diagrama inbunatatita, se incarca wireless, se incarca foarte repede  (ceea ce ne intereseaza pe toti),  cel mai rapid sistem de pornire si de lansare a aplicatiilor, echipat cu display-ul 5,1” Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED dasta eu il recomand prietenilor , familiei si tuturor 
sper sa va placa articolul meu despre acest telefon superb.

UITATI SI UN VIDEOCLIP DESPRE ACEST TELEFON CREAT SI PUBLICAT DE MINE SPER SA VA PLACA O ZI BUNA.

Presdinte pentru o zi

                                                       PRESEDINTE PENTRU O ZI

                        
Buna ziua astazi o sa va povestesc despre un concur care are ca baza imaginatia.
Pentru inceput sa va spun despre ce este vorba
Biroul Parlamentului European organizează în perioada 9 mai – 30 iunie 2015 un concurs dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, prin care îi provoacă să-și imagineze că au fost aleși în poziția de președine al Parlamentului European și să facă un video în care să-și înregistreze un posibil discurs inaugural. Vrem să afle cât mai multă lume de acest concurs, poti sa participi si pe blog prin a scrie pe blogul tau ce ai face dai ai fi presedinte care ar fi primul lucru pe care lai face din noua functie.
Ce trebuie sa faci in acest concurs:
1. Scrie pe blogul tău despre acest concurs cu raspunsul tau si cu link catre:
http://www.europarl.ro/ro/ue_si_tinerii/tribuna_europei.html.desfasurarea concursului se face pana pe data de  24 iunie, ora 23:59
 PE BLOGAL INITIATIVE SE DESFASORA CONCURSUL http://blogalinitiative.ro
Eu daca as fi presedinte primul lucru pe care l-as face din noua poziti este sa construiesc centre pentru oameni fara adapost si pentru copii orfani....
Pe data de 30 iunie juriul format din reprezentanții Blogal Initiative şi Biroul Parlamentului European va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie.

               

LaTribunaEuropei

Biroul de Informare al Parlamentului European în România lansează concursul de materiale video, deschis tuturor tinerilor din România cu vârsta între  18 şi 35 de ani (împliniți la data lansării concursului, 9 mai 2015).
Tema: Imaginează-ți că tocmai ai fost ales președintele Parlamentului European și înregistrează-ți discursul inaugural. Spune-ne în cadrul acestui discurs cum vezi tu viitorul Uniunii Europene. Raportându-te la criteriile de mai jos, construieşte un material în care să ne spui cum vezi tu paşii necesari care trebuie urmaţi pentru ca, plecând de la starea actuală a Uniunii Europene, să se ajungă la acel viitor pe care tu ţi l-ai imaginat.
Materialul video va avea maximum 3 minute, va fi de calitate bună (SD sau HD).
Premii: Vor fi acordate trei premii materialelor cu cel mai mare punctaj. Autorii acestora vor fi invitați într-o vizită de studiu de două zile la sediul din Bruxelles al Parlamentului European. Vizita va avea loc în perioada septembrie – noiembrie 2015.
Sper sa va placa articolul meu despre aceasta campani la revedere...