vineri, 5 iunie 2015

ALCEDO                       
          25 DE ANI DE  ALCEDO  Azi am o veste importanta de dat, cei de la Alcedo au împlinit 25 de ani. O să vă dau mai multe informații despre Alcedo. Înființată în 1990, compania ALCEDO deține cea mai mare rețea de distribuție de inputuri pentru agricultura. ALCEDO are acoperire nationala dar si un portofoliul de clienti pe care l-a creat in timp. Practic, ALCEDO lucreaza pentru o treime din fermierii de pe piața românească. 

Agricultura susține viața!

Eu personal, prin agricultură înțeleg sănătate, iar sănătatea înseamnă viață. Din câte văd, cei de la Alcedo acordă o atenție sporită acestor ”detalii”. Spre exemplu, o legumă crescută sănătos înseamnă o viață mai lungă, și mai ușoară.

Zilnic, 4000 de fermieri români contează pe Alcedo

ALCEDO - Blogal Initiative 4
Cum am spus și mai sus, o treime din fermierii de pe piața românească contează pe Alcedo. Cei de aici au o varietate largă de produse, după cum urmează: Campania de primăvară: Fungicide, insecticide, erbicide, tratament pentru semințe, biocide, moluscocide, inhibitori, regulatori, adjuvanți, fertilizanți foliari, îngrășăminte microgranulate, dar și diferite soiuri de semințe, cum ar fi Biocrop sau Caussade.
Și în campania de toamnă găsim semințe, îngrășăminte și produse pentru uz fitosanitar.

Este susținută și performanța în agricultură

ALCEDO - Blogal Initiative 3
Cei de la Alcedo organizează și analize de sol, punând mare preț pe o continuă evoluție a tehnologiei, care este foarte importantă în anul 2015. 

Împreună am produs 10.000.000 tone de grâu în ultimii 10 ani

Este un număr impresionant, dar cifrele sunt reale. Cei de la Alcedo au ajutat la producerea a peste 10.000.000 tone de grâu doar în ultimii 10 ani, cu siguranță se vor mai produce și mai multe tone în viitor.

Alcedo ajută la producerea a 1,5 miliarde de pâini

Prin grâul produs, cei de la Alcedo au ajutat la producerea a 1,5 miliarde de pâini. Știm cu toții că pâinea este fără doar și poate cel mai consumat produs, și nu doar în țara noastră. Pâinea continuă să aibă un rol foarte important pentru umanitate, așa că este de apreciat că cei de la Alcedo se gândesc și la aceste aspecte.

Peste 17.000.000 de hectare protejate de Alcedo

Cei de la Alcedo au protejat peste 17.000.000 de hectare doar în ultimii 10 ani. Un alt lucru important, eu unul îmi doresc produse 100% românești, așa că mă bucură să aud această veste. 

25 DE ANI DE ALCEDO
                25 DE ANI DE ALCEDO      


ALCEDO - 25 de aniÎn România cât și în câteva alte locuri din lume, Agricultura are șanse mari de a se răspândi nu doar pe un teritoriu mai vast dar și pe un sol mult mai benefic pentru o gamă variată de flori, copaci, fructe sau legume. Alcedo este cel mai mare distribuitor din România de semințe și de produse pentru protecția plantelor, satisfăcând cererea a aproximativ o treime din fermierii de pe piața românească. Aflați o poveste frumoasă despre ei și pe website-ul agrointel.ro, ce ne arată Dedicare cât și o evoluție pe ani a acestora.
Aceștia sărbătoresc 25 de ani de activitate, sub sloganul “Creștem România de 25 de ani”. Mi-am aruncat un ochi pe website-ul lor și îmi place secțiunea de Recomandări. De exemplu, larecomandările pentru culturi, ai pentru fiecare cultură în parte o fișă tehnică de produse recomandate, cu explicațiile aferente. Chiar și pe pagina lor oficială de Facebook putem vedea un mix corect între recomandare de produse proprii dar și de difuzare a știrilor din domeniul Agriculturii sau a plantațiilor diverse și a reglementărilor acestora Legale. Îmi place când o astfel de pagină face o treabă bună, devenind un fel de portal de informație, pe subiectele din jurul gamelor de produse sau servicii proprii vândute. Cam așa se face un conținut “Evergreen” (ce crește și tot crește și durează) deci nu e de mirare că Alcedo știe cum să facă asta, au ei niște îngrășământ special pentru asta! Sper s-o țină tot așa căci este important să avem un nume mare care să devină din ce în ce mai calificat și care să-i inspire și pe alții poate. Trăiască eterna concurență!
Hai să vedem și un clip video, din 2015 facut chiar de mine. Click AICI . Frumos videoclip nu?  
Ce vreau să spun e că Agricultura nu e este doar o necesitate dar și o pasiune. Ca să îndeplinești pasiunea asta, trebuie să faci mereu bine și calculat orice proces de creștere. Chiar și pentru o plantă mai simplă sau solitară, trebuie să notezi tot și s-o “hrănești” cât trebuie. Imaginați-vă câtă muncă e depusă pe câteva hectare de teren agricol! Imaginați-vă câtă Logistică și de câte produse e nevoie! De aia spuneam că e bine să existe entități precum Alcedo, care să îți fie apropiate și care să te ajute și să te consulte la standarde cât mai mari, mereu în evoluție pozitivă. Eu asta le doresc și chiar sper să ne revenim noi românii pe acest plan și să ne producem noi fructele și legumele românești, ce parcă au cel mai bun gust din lume  www.alcedoltd.rofacebook.com/AlcedoLtd