miercuri, 3 iunie 2015

ALCEDO IMPLINESTE 25 DE ANI

         Alcedo împlinește 25 de ani

La prima vedere sunt o sumedenie de simboluri chimice. Elemenți, ioni, radicali, substanțe organice, anorganice. Despre unele dintre ele am învățat cu toții la orele de chimie. Pe scurt sunt însă substanțe care combat dăunătorii și ajută diversele culturi să se dezvolte mai bine.
Nu poți însă amesteca aceste elemente chimice fără să ai o direcție bine stabilită, o experiență vastă în spate și un respect deosebit pentru agricultură, agricultori și pământul pe care aceștia îl cultivă.
În grupul Alcedo, care împlinește anul acesta 25 de ani de existență în agricultura și economia românească, există compania Alchimex.
La Alchimex se petrece ceea ce vă povesteam mai sus.
Acea ”chimie”, care în căutarea formulei câștigătoare, poartă cercetătorii din laboratoarele Alchimex într-o încrengătură de combinații chimice și fizice bazate pe o profundă bază teoretică și pe o experiență deosebită.
Veți crede poate că odată formula găsită, drumul s-a încheiat. Nu e chiar așa. Urmează ani întregi de teste, de la ușurința aplicării până la modul de depozitare și proceduri minuțioase de fabricație care urmează cele mai moderne și ecologice regulamente și legi în vigoare.
Și asta pentru ce? Care sunt de fapt principiile urmărite?
Obiectivele declarate ale companiei Alchimex sunt:
– creşterea biodisponibilităţii şi agrodisponibilităţii;
– reducerea volumului de muncă la aplicare;
– reducerea dozelor de utilizare;
– creşterea gradului de siguranţă faţă de sănătatea oamenilor şi a mediului înconjurător.
În ceea ce privește producția, compania Alchimex este extrem de flexibilă. Deține linii de producție care permit producerea eficientă a produselor de serie mai mare sau mai mică, în funcție de tipul acestora.
Liniile de producție permit obținerea succesivă sau chiar simultană a mai multor produse compatibile chimic și biologic.
Alchimex investește continuu în tehnologie, menținând laboratoarele sale la un nivel performant ceea ce permite specialiștilor companiei să realizeze produse competitivecare se impun prin siguranță și eficiență.
Mai multe informații despre grupul Alcedo și Alchimex puteți găsi pe:

http://alcedoltd.ro , https://www.facebook.com/AlcedoLtdhttp://alchimex.ro

Kubeti

                                                                                  Kubeti


Kubeti  sunt cubuletele crocante si gustoase din paine coapta reintoarse in joc! Kubeti Kubz iti alunga foamea si iti ofera mai mult timp pentru distractie. Poti alege una din cele 8 arome diferite: Chicken, Ketchup, Pizza, Barbeque, Garlic, Hot Dog, Paprika si Bacon. 
Distractia si inspiratia vin cand totul e un joc!
Kubeti  – Totul e un joc!

KUBETI are o pagina pe facebook care contine multe concursuri la care se poate inscrie orcine chiar si tu, cu premii constand in xbox, casti, ceasuri sau chiar pungi cu , KUBETI daca vrei sa vizitezi pagina de pe facebook sa te convingi clic AICI sau pe linkul urmator: https://www.facebook.com/kubeti 
Inca ceva incercati KUBETI CU BACON ESTE CEL MAI BUN multumesc pentru atentie!!!